Jmenuji se Marek Janeba a specializuji se na japonskou kuchyni, které se věnuji od roku 1997. Vyučil jsem se v hotelu Panorama a poté jsem pracoval jako kuchař v hotelu Jalta na Václavském náměstí,
v hotelu Mandarin Oriental Prague jako zástupce šéfkuchaře a naposledy v japonské restauraci Samurai jako šéfkuchař.
Pracovní zkušenosti jsem nasbíral v Amsterdamu v hotelu Okura, kde jsem se naučil nejenom připravovat sushi pod vedením japonských mistrů, ale i připravovat jídla přímo před hosty na tzv.
teppanyaki stolech. V roce 2001 jsem byl na stáži v Japonsku v hotelu Hyatt Regency Fukuoka, kde jsem se učil základům japonské kuchyně.
Vystupoval jsem v televizním pořadu Kluci v akci v dílu “rýžová” (premiéra 6.2.2006).
Nyní se věnuji vaření u klientů, kteří si chtějí bez starostí užít oslavu a já vše potřebné zařídím.
| 2-3 os. - | 7.500 Kč | |
| 4 os. - | 8.000 Kč | (2.000 Kč / os.) |
| 5 os. - | 9.000 Kč | (1.800 Kč / os.) |
| 6 os. - | 10.200 Kč | (1.700 Kč / os.) |
| 7 os. - | 11.200 Kč | (1.600 Kč / os.) |
| 8 os. - | 12.000 Kč | (1.500 Kč / os.) |
| 9 os. - | 12.600 Kč | (1.400 Kč / os.) |
| 10 os. - | 13.000 Kč | |
| 11 - 12 os. - | (1.250 Kč / os.) | |
| 13 - 24 os. - | (1.200 Kč / os.) |
Kurz trvá 2 - 3 hodiny.
Ceník Vám rád zašlu na vyžádání.
V ceně jsou veškeré suroviny na kurz sushi a jedna láhev japonského piva (330 ml).
Budu od Vás potřebovat pouze stůl v blízkosti vody a elektrické zásuvky a malé místo v ledničce na suroviny. Celý prostor pak uvedu do původního stavu.
Ostatní kurzy vaření: příprava mas a ryb na grilování,
kurz přípravy dezertů.
Ceny na vyžádání - odvíjí se od počtu osob a použitých surovin.
Vaše zpráva bude odesláná rychle a spolehlivě přímo ke mě, obratem Vám odpovím.
*Položky označené červenou hvězdičkou, musíte vyplnit.
© Profi SUSHI - Marek Janeba | Webdesign & Code by Jan Uchytil - SUNSET stínění